prov docka...

jag vill ha en prov docka så jag kan börja sy mina egna kläder,d e är så kul att sy kläder, har sytt två klädesplagg hittills en kläning och en kjol, kjolen använder jag ibland hemma hos pojkvänen, de är en jätte kort ganska genomskinlig kjol. jag vill börja göra linnen, och klänningar. o kanske byxor också :)

bloggen...

Har bestämt mig för att blogga istället för att göra de jag annars gör när jag sitter vid datorn, börjar känna att det inte är något för mig längre de sidor jag är inne på. Ska försöka hitta på fotocommunitys att bli medlem på istället så man kan få lite foto tips o sådant så att jag kan förbättras som fotograf, dessutom känner jag att jag inte vill vara beroende av dator längre, men då behöver jag ha hjälp att göra något annat om dagarna än att sitta hemma o kannpa på tangentbordet.

Lunch dags :)

sitter o äter lunch här vid datorn, ska snart slå igång en film som jag ska titta på mednas jag äter, blev sallad idag också, idag blev de en ost o skink sallad igen, de har inte fått in de andra sorten God stuff lr vad de nu hetter, då de är kyckling. så tydligen blir de den här veckan ost o skink sallads väcka o förra var de kyckling sallad vecka :P Jaja..

Ska titta på onskan hade jag tänkt, mycket bra o gripande film, fasten de är en svensk film så är den sjukt bra. :) Ni som inte sett den gör det. läs boken efteråt om ni hade tänkt läsa boken, jag blev arg o ledsen när jag läste boken förut. :-/ jaja.. ha de bra o har en trevlig lunch ni som läser detta inlägg :)

Goth stilen ...

Om folk i min närhet skulle sluta säga att de inte skulle passa mig så lovar jag att jag börjar klä mig någelunda Goth style.. se bilden här nedan, (äveno om den är ritad) så kulle jag vilja se ut, men många har sagt till mig att det inte går, fatta att man blir lite små sur över de som säger att det inte går att göra så med håret och att de inte skulle vara min stil.. Fuck them. Jag gillar stilen ch vill gärna vara kläd så.


Korsetter ...

Jag älskar korsetter...
sitter o tittar lite på olika sidor och funderar på att köpa snart, lr till i sommar :)
kikar inte bara på korsetter ut på andra roliga kläder också dessutom :)

dessa har jag blivit kära i :)
 
Från: http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=3966

     
Från http://www.korsetten.se/

Ska gå om sista året ...

Skulle från början ta studenten nu till sommarn, men tack vare min fibro så blir de ju inte så nu, "I helvete fibro" lite sur över att den tog över där vid jul, men de var rätt skönt att byta skola, så jag har nu bestämt mig för att å om sista året nästa år inom teatern som jag gjorde innan jag slutade, de finns ju inget annat jag kan välja som sista år, kan ju bara teater, *suck* känner mig dum att jag inte valde fordon när jag skulle välja i högstadiet. *asg*

Jaja, hoppas att jag får ta studenten med de som går i tvåan nu :)

Klippning & Färgning ...

Snart kommer jag klippa min lugg, kanske håret också, får se men jag ska färga det igen också hade jag tänkt, den här gången färgar jag de rött igen, jag älskade mitt röda hår sist jag avr rödhårig. minns att mina klasskamrater första året i gymnasiet blev häpna när de såg att jag hade färgat de rött. :P

hoppas på något så här med håret hade jag tänkt :)


PS: skulle kunna tänka mig att tatuera in denna bild på skuldran lr armen senare ;)

God Morgon...

Vad tusan är de för fel på mig, vaknade nyligen och mådde skit dåligt, jag tror att jag håller på ett bli dålig igen :( vill hellst inte det, ringde och böt min tandläkar tid för i morgon, vet ju fan inte om hur jag mår i morgon, så ska säga till mina föräldrar att jag fått en ny tid hos tandläkaren o kommer hem på torsdag istället för idag, då frågor de säker om min tandläkar tid i morgon, då berättar jag ju själv klart hur de ligger till.

Bild Stund

 

Middag..

Har precis ätit middag, gjorde en korv gryta / stroganoff..
blev riktigt gott :) man får vara glad att man kan göra mat på inget ibland också :)
Tur att man hade möjlk, korv, soya, tomat pure och lite kryddor hema så de blev
en liten stroganoff :) jag gör hellst stroganoff på matlagnings grädde när de finns men ändå. De blev i alla fall gott :)

Tandläkaren/Tandhygenisten...

Ska till tandhygenisten på Onsdag, urs va hämskt. jag som har tandläkar skräck, de spelar ingen roll om de är tan hygenist lr tandläkare, jag är liv rädd för dem både två, vad ska man göra då?! jag vill inte, men måste *suck*

Lunch ...

Idag blev de sallad till lunch igen, hmm... ska jag slänge ut pengar varje dag på en sallad när jag är hos johan?1 värkar som de just nu.. men idag blev de inte kyckling sallad, för de var inte den goda sallads sorten idag, så de blev ost och skinka istället. men de e ju också gott som sallad :) ska snart äta den, har tjuv startat på den redan :P kunde inte låt bli :D

god morgon...

god morgon, har precis kommit igång, men vaknat vet jag ännu inte.
gick upp med johan vid 5-6 tiden o åt frukost så ska ta något litet nu hade jag tänkt, får se hur jag gör med lunch, om jag går o handlar lunch idag igen lr om jag gör något av de som finns hemma... får se hur de blir.
Nu i helgen fick jag ihop lite läsare, om jag lägger ihop lördagen och söndagens läsare så blev de 15 styckna som läste o de tackar jag för, i lördsga läste 9 styckna min blogg och ni som räknat ut precis att i söndags var de 6 styckna som läste bloggen :) man får ta o tacka.

Bugga ...

Jag fick ju bugga i går med en trevlig kille från Skövde..
Så själv klart vill jag nu börja med Bugg kurs, men vill hitta någon kille som kan tänka sig att börja dansa med en, vet att Sanna och jag är taggade men vi vill hitta på en bugg partner också för den delen :) Så ska väll fråga runt lite granna bland kill kompis krätsarna :) Önska mig lycka till :D

Östhammars Kyrka


Östhammars kyrka har en viss charm, går alltid för bi den när jag ska till bussen

Bild Stund

Nu blir de en liten bild stund igen :D
hoppas ni tycker om mina bild stunder :)
skog lr träd i alla fall :)


bron i östhammar


Bron igen :) i en annan vinkel

nio läsare i går

kikade på statestiken precis, såg att jag hade fått ihop 9 läsare i går och idag hade jag fått ihop 2 läsare, hoppas ju på fler läsare idag :) minst 5 hoppas jag på att få ihop just idag, men de får gärna bli flera :)

Nä, nu ska jag äta "frukost" :D

God eftermiddag...

Har precis vaknat och kommit upp, de var skönt att sova tills nu, men synd att klockan drogs fram en timme, annars skulle klockan vara 12. Men ändå, till gårdags kvällen... Fan vad roligt jag hade det, dock var bandet som spelade inge bra, gitarristen var bra så länge han höll käften, men när han började sjunga lät det skit, så... bandet var inge bra, men när kareoken kom igång så blev de roligare, dessutom fick jag bugga.. Fick bugga med Skövde bo :P jätte kul, dessutom lärde jag känna Carro, Fredings tjej, jätte trevlig tjej, helt klart, håller med syrran om att hon är trevlig. Berätta de om att vi var syskon, o Carro var förvånad och trode knapp vad jag sade. Sedan fick jag skjuts hem till mina föräldrar i Östhammar, följde nämligen inte med till Österby med de jag hade åkt med från början. Chafören o Sanna blev trötta så de var därför de åkte, Johan älsklingen åkte med dem, för Johan ville ha en säng så han slapp ha ont i ryggen en hel natt till.

hårdrocks kalas...

Ska snart iväg på hård rocks kalas, en vän fyller 31 och har hårdrocks fest nu i kväll, han var på fest redan igår men har ett band i dag, blir kul o se vad de är för ett band, för hoppnings vis är de bra.
Vet ska man göra om man inte trivs?1 :O de hoppas jag på att jag inte kommer att göra. jag vill själv klart att de ska vara kul :) förra veckan var en tokig helg så de här bör fungera :)

Bild Stund :D

Åter en liten bild stund, :) nu kommer de upp lite allt möjligt och jag hoppas på att ni gillar bilderna :D
Ni får gärna ge en kommentar om bilderna lr kritik så jag förbättras som fotograf :D



Chicko


Chicko


Vinter träd (vårat äppel träd)


Ett glas med vin o flaskan :)

God eftermiddag :D

God eftermiddag på er alla :)
Idag gick jag upp kl 12. men vet inte när jag vaknade, vaknade första vändan vid åtta tiden i morse men tyckte att det var onödigt att gå upp så jag somnade om , de är så skönt att bara ligga o sova..
Har precis kommit tillbaka till lägenheten, har varit på loppis en stund och pratat med några som Sanna känner :) mycket trevligt. :) åkte från östhammar vid 1 tiden o var in på sim salabbim o letade efter roller en sådan där sak som gör att man får av sig all djurhår o damm som man kan få på kläderna, men de fanns inge där idag, fans ju där för en vecka sedan :-/ konstigt...

elak musik lärare...

Värsta läraren jag haft är musik läraren jag hade i högstadiet...
Jag hade spelat trumpet sedan jag gick i 4:an och i 8:an säger musik läraren:
"Du har ingen takt känsla, du får gå i den andra gruppen"

Fan va sur man var då...
Berättade de för min trumpet lärare och hon blev upprörd.
hon sade "Men.. Du spelar ju trumpet, då måste man ha takt känsla för att det ska låta bra"
Då sa jag, "säg de till min musik lärare då, han lyssnade inte på mig när jag berättade det"


Fatta att jag blev skit sur och blev över lycklig när de sa att engelskan behövdes för bättras för att jag skulle kunna ta mig in på gymnasiet, de frågade vilket ämne som inte funkade lr som jag kunde tänka mig att ta bort...

Dock förstår jag inte att musik läraren sätter IG på mig för att jag var tvungen att avsluta en kurs mitt i terminen för att klara en av de viktigaste kurser, jag gick ju o berättade att jag inte kunde vara kvar på musiken på grund av att jag inte hade något betyg i engelska, han blev skit sur och sade. "Då får du IG i kursen"

Får man värkligen göra så? jag var ju tvungen att ta bort den kursen på grund av att jag inte hade en chans att få göra de jag ville på gymnasiet?!



Men hur många som har gått på samma skola som mig har Inte gillade musik lärarn?
typ 0.5 % gillade honom som person...

Vissa fjäskade värkligen för att få VG lr MVG, syrran lyckades få VG på grund av att hon var med i skol kören, hade hon inte gjort det skulle hon haft G. :P lr så behövde hon göra som vissa andra o spela instrument för honom..

Han nämde faktist att man kunde höja sitt betyg om man spelade ett instrument, inför honom, men hur många vill göra det?!


Let's Dance vinnaren...

Va kul att Magnus van let's dance, han var en sol klar vinnare och jag hoppades värkligen på honom nu när Morgon åkte ut förra veckan. Men Magnus hade ju också en hel del anledningar till att vinna också, han som själv sa att han inte har haft någon motion har fått en hel del nu under dem här veckorna han var med, och att från att bara dra bilar o lastbilar till att dansa är en enorm steg de också, dessutom att bevisa att man kan bara om man värkligen vill dessutom :)

Let's Dance final

Nu har Let's dance finalen dragit igåmg, vem vinner 2009, Magnus eller Laila.
Laila som går först ut med pasodoble, som hon gjorde så bra då de var film tema.
Magnus gör sin bugg, som jag dock missade är glad att få se denna gång. :)

Vem tror ni vinner?
Jag hoppas på Magnus men vem vet, man får en överaskning vid halv elva ikväll.

tårar i ögonvåran

Urs, jag läste ett inlägg, fattar inte varför. av någon anledning behöver den här personen stöd o hans närmaste vänner värkar inte bry sig direkt, jag har sagt flera gånger att den här personen är välkommen o prata om de tär så, men måste själv ta tag i personen för att de ska komma ut något från den.. Jaja, om ni vet vem jag skriver om så nämn de inte för någon så snälla <3

Köpa Lunch

Måste iväg o köpa lunch, av någon anledning funkar inte de lunch lådor som finns här för mig :S Varför vet jag inte, känns som jag ska få upp det igen, dessutom behöver jag få lite frisk luft, de kanske kan hjälpa dessutom att känna sig lite piggare :)

God Morgon...

God morgon, de första jag allti dtittar om mronarna är o se hur många som läste äns blogg dagen innan, igår blev de 4 styckna som läste, fick en konstig kommentar dessutom som jag inte vet om jag ska publisera som en kommentar, fick frågan "Vad gör man på den här sidan då" jag kunde inte låta bli o skratta, jag vet vem som skickade kommentaren för denna person är inte så diskret av sig. *fniss*

Jaja, ingen skola idag heller, jag känner mig nte helt frisk idag heller, får se om jag blir bättre till i kväll, (hoppas) har inte planerat något för ikväll än att bara åka hem till föräldrarna och säga hej och visa att jag lever, dessutom har jag lust o ringa syrran o fråga vad de blev för roller i går. :P

Skinnjacka Sökes (Petroff)

jag söker en Petroff skinnjacka..
i storlek S (38) om någon har en sådan skin jacka och använder ej så hör av er till mig då, de skulle vara jätte snällt, för jag har letat Petroff jacka i snart 2 år och har inte hittat någon i min storlek, när jag väl hittat en petroff.

Till er som ej vet hur en petroff ser ut så kan ni se på bilden här nedan.

(dock vill jag ha rött foder i jackan)

Priset kan jag diskutera med den som har en Petroff i min storlek.

God Morgon...

Igår snackade man om att att vara sjuk, o vad händer, man blev det värkligeen också.
Inte konstigt att jag inte hade någon aptit igår, jag höll ju redan på igår att bli sjuk.
Tråkigt, jaja, nu måste jag ringa o sjuksriva teatern också, skolan har jag precis gjort. (10.00)
har lektion kl 10.05 idag men de blev ju inte ställt på grund av att jag är sjuk.
O så ska man skicka meddelande till AnnaLena och berätta att man är sjuk också, sedan till syrran o berätta att jag inte kan ta mig hem för att jag är sjuk och till mamma o kanske till pappa också. urs, de är inte alls roligt att ligga o vara sjuk hemma hos sin pojkvän :-/

Tror att den kalla promenaden är en aledning till att man blev sjuk också. *suck*
idag kanske man måste gå ut för att handla hem saker som behövs till lägenheten, inge bra idé.
Har ju knappt någe bröd här, vad ska man då äta till frukost om det är de ända man kan äta till frukost här.

Ingen aptit :O

Har precis ätit, var tvungen o ge johan min mat för att jag inte hade någon aptit lr vad de nu va, jag kunde i alla fall inte äta av någon konstig anledning, hoppas på att jag inte är på väg på att bli sjuk?! :O de vill jag inte alls, i alla fall inte i morgon kväll i alla fall för då ska vi få veta vad vi har för roller på teatern.

Promenad i kylan

Har nyligen kommit in från promenad med Sanna * i den härliga vår solen och den vintriga kylan.
Hräligt det är att gå, ni som inte gör de bör göra det, det är så härligt när man väl kommer ut, dock var de så kallt här på östkusten som vissa kallar det, så de sticker i bena nu när man kom in i varmen igen.

Ojämn kurva

Vad då ojämn kurva med den röda linjen?
Ha ha ha ha.

Jaja, de har ju blivit lite bättre med läsare nu ett igen :)
hoppas på fler o kanske jämnare på både två hoppas jag också.

Bild Stund

nu blir den en bild stund igen :)
Det är från då jag var hos sanna och fotade deras Djur :) jag vill ju visa vad jag fotade där bland annat :)
Om ni undrar så använder jag mig utav en Digital System Kamera.
Det är en Nikon D40, och det funkar mycket bra för mig.



Vill ut o fota ....

Nu har jag fått en sådan lust att gå ut o fotta folk som rider av någon anledning, men här har de inte kommit igång att rida ännu, måste få Sanna så hon kan rida och jag får fota snart. ÅÅÅh, varför ska man ha suget att fota hästar när man inte har något att fota för stunden. *suck*

Kort koden inte kommit...

Jag tycker synd om älsklingen, Fredag den 13 Mars tappade han sitt bank kort så han ringde och sparrade det, och beställde ett nytt kort, i måndags kom hans kort, och han har fortfarande inte fått sin kod till kortet, bör man inte få de dagen efter. För mig får jag jag koden innan jag får kortet men de värkar vara tvärtom för johan, jag tycker då att Handelsbanken är mycket bättre än swedbank. dessutom har man turen med sig att ens moster jobbar på handelsbanken. Johan har ju dessutom haft mycket problem med sin bank och jag har frågat om han var tankar att byta bank. Men de vill inte johan göra än, han vill banken en chans till. Men jag håller på att bli less på hur hans internet bank aldrig fungerar och att det ska ta en sådan Jävla tid för att ett bank kort ska komma.

Lunch stund..

Äter nu lite lunch, äter en Billys Pizza, inte lika nyttig gemfört med det jag åt i går :P
Jaja, man ska i alla fall äta lunch :) o dessutom är de bra att man äter något man gillar än att äta något man inte alls gillar, visst har jag rätt om det?!

Funderar på att gå en sväng lite senare idag. Men vill hellst inte gå själv. :-/
o imorgon vill jag inte till skolan, jag orkar bara inte..
Jag vet att jag bara har 1 lektion, men kan de inte vara på eftermiddagarna istället?!

ny layoute på funn...

har kommit på ett nytt utseende på bloggen, men behöver en hel del hjälp av både min pojkvän och några andra, jag ska nämligen ta en bild på mig o min pojkväns ford, jag ska nämligen sitta på huven på forden och de ska bli svart vitt utan någon bakgrund, jag kan själv leka mig till de när jag väl får in bilden på datorn, men sen när jag ska få in den till bloggen blir de svårare, för hopnings vis kan Sanna tänka sig att hjälpa mig..

En av nattens drömmar...

Va tusan, jag drömmde jag var röd orange hårig i natt, o av någon konstig anledning så passade jag i det. I drömmen alltså, jag gör ju ite de alls i värkligenheten. Skiit va sjuka drömmar man kan ha ibland asså...
Dessutom hade jag varit på någon konstig ställe och fått skriva upp mig som intresserad för en film, o sedan när jag skulle ta mig därifrån hade jag en sjuk konstig cykelbilshelikopter, alltså de ska stå ihop för att det hette så tydligen.. werdo helt klart. Men jaja, sedan var jag på fotoargentur med Tara Banks och de där och skulle bli en liten fotomodell, för att de var i sverige och skulle leta folk på stan som de vill fota, jag var tydligen en av dem.
Helt klart skit mysko dröm. :P

Men en sak vet jag, jag passar i alla fall i rött hår :D ska färga mitt hår rött snart igen :D
Har lite bilder på mig hemma på datorn i östhammar så då kommer de upp en gammal bild på mig som rödhårig :)

God Morgon ...

Sitter här o käkar på en lagom stor bagette med skagen, skinka och ocst som jag fixat :) riktigt gott, igår gick ju till brignarn sönder så drick läsk till frukosten, urs vad onyttigt, men de funkar i alla fall. om älsklingen såg mig nu skulle han bli galen ^^'

Hoppas ni får en trevlig dag, för de ska jag satsa på idag :)

Sova dags

Nu ska man krypa till kojs o sova, lång dag, stackars johan när han kom hem,
han var så trött att han satte igång fel platta på spisen så han tog sönder tillbringaren, så jag gick o köpte honom en ny o en glass bytt för att jag tyckte att han behövde det. Men nej, nu ska här sovas. Hoppas på att inte ha någon jobbig dröm nu som igår o idag. Natti natt. 

Ätit lunch

Har nu ätit min lunch, de var god till sman kom till botten, där smakade de mysko :S vet inte om de var löken som hade gett så mycket smak i botten lr vad de nu var, o körsbärs tomaterna smakade inte kösrbärstomat utan något helt annat som jag inte vet vad de är heller. Jaja, men fick i mig lite granna i alla fall så nu behöver jag itne gå o vara hungrig rästen av dagen tills de blir middag då johan kommer hem vid 5 - 6tiden ikväll :)

antalet läsare

Såg på statestiken nyligen,idag har ännu bara 2 styckna läst min blogg lr i alla fall besökt den.
igår hade jag 9 som läste den och vill säjlv klart att de ska vara lika många idag också, men man får ta o hålla tummarna om det :)

Goden morgon...

Idag kom jag igång halv tio, en riktigt trevlig o bra tid, så sitter och äter frukost nu, det första jag gjorde när jag vaknade avr att gå o handla lunch, jag visste vad jag skulle ha men ica hade inte alls någon kyckling sallad som jag letade efter så jag gick in på konsum istället, där hade dem två olika sallader men inte med kyckling, synd nog. de var rostbiff och skaldjurs sallad de hade, jag tog en rostbiffs sallad för att äta kände jag. Så nu har jag lunch att se fram emot vid tolv tiden då jag vet att jag kommer att bli hungrig.

Allt fler unga tjejer porrsurfar.

Allt fler unga tjejer porrsurfar, men det är få som erkänner det för omgivningen, det skriver Aftonbladets kvinnosajt wendela.se.

Sexualupplysaren Maria Bergström menar att dagens unga tjejer är mer positivt inställda till porr jämfört med för tio år sedan.

&ndash; Man avfärdar inte pornografi som tidigare. Men samtidigt fördjupar man diskussionerna om problemen, säger hon till wendela.se.

Men många av tjejerna är missnöjda med utbudet eftersom den är anpassad för en manlig och heterosexuell publik. Många tycker dessutom är den är kvinnoförnedrande.

&ndash; Om man tittar på mainstreamporren, som till exempel visas på kabel-tv, är det fortfarande männen som tar sexuellt initiativ. Kvinnors lust är inte i fokus och mannens orgasm är oftast slutet på scenen, säger Maria Bergström i artikeln.

Men hon menar även att unga män är kritiska till porrens schablonbilder enligt henne, eftersom mannen ofta framstår som en sexmaskin som kan hålla på i evighet.


Vegetariska kondomer

Äntligen! Har du också längtat efter 100 procent vegetariska kondomer? OK, inte vi heller - men världens alla veganer jublar.

I Storbritannien finns det numera 180 000 glada veganer. Det är företaget Fusion Condoms som lanserat en ny kondom, helt fri från de mjölkextrakt som marknadens övriga preventivmedel av samma typ innehåller. Detta rapporterar den brittiska sajten mirror.co.uk.

- Veganer har kanske inte insett att det finns spår av mjölk i de flesta kondomer. Vi vill hjälpa den här gruppen av människor att kunna göra ett aktivt val till säkert sex, säger Shanip Sha på Fusion Condoms till sajten.


Bild stund

Lägger nu upp lite bilder jag fotat förra veckan, kommentar gärna dem lr ge kritik så jag kan för bättras som fotograf :)


Ford Edsel Pacer Convertible 1958


Min nya telefon jag fått tagit av älsklingen


Pelle ligger på fönsterbärdan


En mickrofon,

Lång dag ...

min dag ahr varit lång o tråkig, ghar kanppt gjort något idag, har försökt att diska men lade av när jag blev trött i axlarna, hemskt de kan vara då, annars har man suttit här vid datorn och kikat på statestiken som man gör för var minut och kikat på lite bilder på Bilddagboken också. Har nyligen bytit namn på bilddagboken. heter nu mera PeronTopp istället för JPFoto. Mina bilder kan endast inläggade se lr om man har gäst lösen till mitt stall, men funderar på att ändra så bara vänner kan se mina bilder där.

God eftermiddag...

Gick upp vid 9 tiden för att jag var så less på mina drömmar, annars kanske man skulle ha sovit minst till kl 12. :P Men de känns bra att man gick upp den tiden, har försökt att diska lite men ska nog gära ett bättre försök snart igen hade jag tänkt, dessutom ska jag leta upp min kamera sladd "Igen" för att överföra bilderna man fottade i Lördags. :)

Drömmar ...

Skit va jobbiga drömmar jag haft inatt, en var väl helt okey, men de andra. NEJ... önska att jag inte drömde vissa delar. *suck* jaja.. Man kan ju dock inte bestäma vad man ska drömma men vissa saker i en av drömmarna jag hade kunde jag styra lite granna o de var lite häftigt :) dock kan man ju bara styra sig själv i drömmarna, ibland önksa jag att man kan styra andra också. :P

gröt recept

Jag är inne på en annan sida och där nämde en tjet att hon var hungrig jag frågade om hon gillade gröt och de sa hon att hon gjorde då nämnde jag den mycket lätta havregrynsgröten :) Det här är receptet jag gav henne:

2 - 3 dl Havregryn
1½ dl vatten
2 krydd mått Salt (eller efter behag)

rör om det hela och ställ in i mickron på full effekt 2 minuter :)

Till de rekomenderar jag äppelmos, och ett glas mjölk :)

Efter ett tag såg jag att någon annan frågade efter vem de var som skrev resptet. jag svarade och hon tackade o sa att hon själv testat receptet och gillade det, hon hade dessutom äppelmos till o de hade jag inte hunnit berätta fören efter åt :)

75 års kalas

Igår var jag ju på 75 års kalas hos min moster.
Fick Thai mat herre gud vad gott det är, var så länge sedan man åt Thai mat.
Sedan var jag ut o hämtade kameran o tog ett besök och hälsade på hästarna som står hos min moster, älskar hennes sötnos Sölvi som är en Islandshäst. han är jätte fin och de är hans kompis som han går med också, dock vet jag inte vem det är som går med sölvi men jag vet att det inte är Evergreen längre för han såldes i sommras. :)

När jag kom in så tog jag lite kort på alla i omgivingen men kattungarna fick jag ingen bild på för de hade sprungit och gömt sig på ävervångingen för vi hade med oss våran hund, de är så bra att våran hund inte är tokig i katter utan ignorerar dem, men de är ju synd att m,osters kattungar är så rädda fasten de är tillsammans i mer än 5 timmar när vi har med oss hunden till dem.

tre läsare idag....

idag har man fått 3 läsare på bloggen...
Skulle gärna vilja ha 10 till som här om dagen :) men de lär väll nästan vara omöjligt just nu...
Jaja, man får hoppas på att fler läser snart och de blir fler än 3 som läser bloggen, vill ju minst ha 5 om dagen men får se om de kommer funka, jag vet att tre styckna prenumerar på bloggen, så då vet man att de läses :)

John Lindbergs Rockabilly Trio

I går var man i Aralandas motorklubbs ställe.
Mitte ute i ingenstans, hade trevligt tills jag fick ont i knäna så skulle man gå o byta skor, jag höll på att ramla o slå ihjäl mig för att det var så halt. Sedan visade sig att jag inte hade några byxor med mig, jag som trode att jag hade med mig det ^^'

Bandet är helt sjukt bra, och helt klart värt att gå på när de spelar igen när man vet vart de spelar nästa gång här i Uppland :) Hoppas några fler vill hänge med nästa gången de spelar. :)

Dagens första inlägg ...

Dagens första inlägg, o innan jag skrev detta så har redan 5 styckna läst :)
va kul, idag ska man iväg o gratta morfra som fyllde 75 nu i veckan, han kommer bjuda på middag.
Eftråt kanske man ska åka til Arlandas motorgård lr vad de kallar stället för att höra John lindbergs rockabilly trio och dansa sönder fötter, ben och knän, sedan kanske man slaggar hos Håkan och Bitte under natten till i morgon.

Så detta är kanske den första och sista inlägget för idag. så de blir inte 5 styckan inlägg som de brukar vara när jag har skrivit.

Merlot

Nu när man kom hem till östhammar tog man sig en bit kött och rotfrukts gratäng och ett glas rödvin som riktig kvälls mat. Sjukt gott, tur att man har börjat lära sig att tycka om Röd Vin. Ett glas röd vin är nyttigt för kroppen sägs det. Det gör gott tycker jag också :)

Speciell Merlot på flaska är riktigt gott, mamma o jag brukar dricka Merlot ibland på kvällarna och det är riktigt trevligt och mysigt de kvällarna. Ibland äter vi lite tortilla chips också med guacamole.

Mest läst hittills

Hittills så har de mest varit 13 styckna på samma dag som varit in o kikat på bloggen. Kul :) de är flest hittills :)
Fatta vad som kommer hända om de blir fler som kommer att läsa bloggen :O de kommer nog bli kaos i lilla mig tror jag. Jag kommer skriva så mycket att folk kommer tycka att jag skriver lite för ofta :P Men de märker vi då i sådanna fall :)

kända bloggar

Jag läste ett inlägg nyss..
Jag fattar inte, jag har små koll på de stora bloggarna och de har min kompis också men ingen av hos hade hört talas om henne, hon skrev att hon var känd bloggar.. Men vad tusan, jag skulle kunna länka någon som skriver någon gullig kommentar lr skriver om mig lr något inlägg som jag gillar, jag vet ännu inte om jag kan tänka mig att länka någon jag inte läst eller vet vad deras blogg handlar om.

Läsvärda bloggar

Tänkte lägga upp lite läs värda bloggar i detta inlägg:

http://essesset.blogg.se
http://mina7bondkatter.blogspot.com/
http://steffisundgren.blogg.se/

Statistik

Jag blir mer aktiv med bloggen ju fler som läser har jag märkt :)
Det känns riktigt roligt. Hittills idag har 11 besökt min blogg.

Kommer nog att fixa ny layoute snart igen till bloggen,
ska leka lite och se hur de kommer att bli,
dock vill man ju hellst hålla på att leka med Photoshop,
men får ta de program jag har på datorn jag har.

Mjukare Bakgrund

Har nu fixat en mjukare bakgrund till Bloggen.
Nu är den inte så skrikig som de var tidigare, hoppas ingen fick huvudvärk av den tidigare.
Den förra var så pass rosa så de blev jobbigt i längde kände jag, och har letat efter en mjukare färg länge nu och hittat en som funkar äntligen :)

Let's Dance

Tittar lite granna på Let's Dance.
Jag har mina föraningar om vem som vinner.
Magnus Samuelsson, lär vinna Let's Dance, men själv vill jag att Morgan Alling vinner, men hoppas på att han kommer två om han inte vinner. Layla Bagge hon är duktig men tror inte att de blir någon kvinnlig vinnare i år.
Men det är så svårt att säga vem som åker ikväll, antingen är de Layla eller Morgan som åker ikväll. Magnus kommer ju själv klart att få "dansa vidare".


hungrig

sitter här o är hungrig, klockan är snart halv 3 och jag vet inte när jag o johan ska ta o äta middag, ska vi äta sen lr tidig? Jag vill gärna ta någe att äta nu, lite matigt så de blir som en liten lunch. Men... Ska nog ta o ringa älsklingen o se om jag kan ta o äta något innan jag börjar bli tokig.

satistik förbättring...

Det är rätt så kul att följa statistiken till bloggen för att se hur många som kikat på bloggen den senaste tiden.
Nu börjar de bli lite bättre med läsare. Istället för 1 - 2 om dagen har de blivit mellan 5 - 7 läsare var dag. o  det känns lite kul :)

Teater Snart

Ska snart iväg på teater.
Väntar på att Sandra ska göra sig i ordning o Emmy ska på toa.
Vi ska fika på teatern idag, våran drama lärare fyllde år i måndags så de ska firras idag :)
Syrran har till och med bakat tårta en drottningsylt o bär tårta.

Senare ska jag ge lite pengar till Sandra så jag kan få följa med till österby till johan...

Låt på hjärnan

Jäkla jobbigt det är när man har en låt på hjärnan...
Det är Larz Kristers låt - Carina....

"Jag måste ringa Carina..
Får inte glömma det ......"

Skit drygt när man inte vill ha just den låten på hjärnan, vill hällre ha en Rännhola Rockers låt istället.
Jag har inget emot Dansband, det är bara kul o mysigt.
Mamma älskar ju Dansband så när man är hemma o mamsen spelar så lyssnar man ju också, syrran är ju både Dansbands typ men mer för att få Bugga. :) Jag vill också lära mig att Bugga. de är ju skit kul.

Sovamiddag

Har precis vaknat upp, har sovit middag.
Känner att jag fortfarande är trött och vill sova mera.
Men har inte ätit någon middag ännu.

De gick bra hos läkaren vid halv elva tiden har nu blivit halvtids sjukskriven fram till Juni, Och fått Alvedon på Recept :)
Nu kan jag få ha ont hur mycket jag vill o jag kan bli av med den med Alvedonen :)

Blogg för bättring

Jag hoppas på att fixa till bloggen lite senare idag.
Tack vare Sanna så kan jag fixa lite själv nu.
"Tackar"

Dessutom med lite hjälp från bloggen "DesigneDinBlogg"
så lär man sig också en del. o de får man tacka för,
han som har den bloggen förklarar riktigt bra, :)


Husläkaren

Ska till våran husläkare idag, de i skolan vill att jag ska bli halft sjuk skriven på grund av Fibron. Får se vad han tycker och säger. Jag har bara märkt att Fibron har de senaste tiden bara gjort mig trött, jag har inte lika ont längre. Inte så som min mor har de. Det känns som min Fibro är på rätt väg för min del, och tack vare att jag o Sanna är ute o promenerar då jag är i Österby så blir det bara bättre. och Tack vare att Solen och våren är påväg gör ju en hel del för min kropp också.

Mera sol & Varme så mår jag toppen :D

Det går upp för :D

De går upp för bloggen nu :D
från 1 - 2 besökare per dag har nu blivit 6 st. :) Fast de ännu bara är på två dagar. jag vet att de är 3 som prenumererar på bloggen men tror att det bara är 1 som värkligen läser varje dag.
Själv klart kommer jag förbättra bloggen om de höjs med flera som läser bloggen. Så är ganska taggad. Jag satsar inte på att bli omtyckt bloggare utan mer att folk ska bli nyfikna på bloggen o läsa när de känner för det :)

Hemma i Östhammar nu...

Har nyligen kommit hem till mina förädrar i Östhammar.
Innan vi åkte till östhammar jag o johan så var jag o Sanna ute o fotade. Ska snart lägga in bilderna och se hur många som kommer komma upp i bloggen. Kul att fota de gamla i Österby men de finns helt klart mer grejer man kan hitta än att bara fota de gamla bygnaderna o Herrgården.

Mellanmål..

ahr pecis gjort ett litet mellanmål..
Köpte skogeholms bagetter för ett tag sedan o nu har vi tagit upp de ur frysen. så jag gjorde en macka med vilt-mjukost skinka, tomat och vanlig ost. Hur gott som Hellst, till de dricket jag Äppel dryck :D

Lunch på hembageriet

När jag o Johan vaknade vid 11 tiden så gick vi till hembageriet och åt en mycket liten o lätt lunch. Herre gud va goda mackor de har :D jag förstår värkligen att det är omtalande i hela uppsala län :D de är värt varenda liten peng att få äta där :D

Ju fler som läser desto roligare blir de att blogga.

Det är ju sant. ju fler som läser ens blogg desto roligare blir det att blogga :)
får man kritik o trevliga kommentarer så för bättrar man sig själv hela tiden.
Så ni får med glädje att ge både Kritik och kommentarer.

Fotografering idag <3

Idag ska jag Fota.
Änltigen har man fått batteri i kameran, yey :D
så ska ta mig en tur ut o fota, hoppas man hittar en hel del fina grejer att fota nu. synd bara att snön håller på att försvinna, vill få lite bilder med snö innan allt försvinner. Tydligen ska de ha regnat i natt enligt älsklingen. Han jobbar inom väg o måste ha koll på vädret under sin jour vecka, så man hoppas på att de är 0 gradit idag så man kan få fina bilder :) o vind stilla också för den delen.

Köpa kläder

Har nu funderat på om man ska köpa klänning till i sommar.
De bästa stället att köpa kläder i från är helt klart Catalog.se de har snygga kläder som har ut gått från butikerna Ellos och Josefssons. Man hittar kläder från 50 - 1000 beroende på vad man letar efter. men oftast ligger de mellan 100 - 450 kr på de man kikar o letar efter :)

Ätit frukost med Johan

Idag gick jag upp med johan kl 5 och åt Frukost, sedan tänkte jag att jag skulle lägga mig igen, men gick inte alls att somna. Så nu sitter man här, undra hur många blogg inlägg de blir idag då. igår blev det nästan 10 blogg inlägg. kan nästan bli garanterad fler idag :)

Photoshop ..

Jag vill ha Photoshop igen...
Fan att man laddade hem en test på 30 dagar på Photoshop cs4 o de nu är över, så har varit tvungen attta bort de från datorn. Vill ju ha programet, men de blev bara en massa problem efter 1 vecka då test var avslutad. så man kunde ju inte änns köpa en kod.

Funderar på att skaffa någon av Photoshop programmen som man kan.
Så man kan få börja designa igen, de var ju sååå kul :D

Äntligen en kabel ...


Har nu i minst 24 timmar letat efter en kabel till min kamera laddare.
Jag visste att de skulle finnas en någonstans i lägenhten, Johan har slarvat bort min kabel som jag enkom ska kunna ladda batteriet. Men nu tog jag hans kabel som han har till sin batteri laddare :D Men de är så skönt att de är en sladd som alla ska ha som funkar till det mesta :D

Så snart kan jag få in mina egna bilder igen :D
Jippi, :D då blir de en foto tur som jag var så sugen på redan i går :)
Så nu får jag skynda mig ut o fota innan snön försvinner från lilla Österby :)

"ny" mobil



Johan fick veta idag att hans mobil inte kunde reparers, så han skule få en ny telefon.
Hans modell han hade, har utgått så han fick en ny modell och han vill inte använda mobilen för han är 100% säker på att repa den på engång så nu har han fått låna min mobil och jag hans nya tills han skaffar ett Cristal case till mobilen, får se hur de blir. Kanske får den om han blir tokig på de små knapparna, tror han hellre vill ha kvar min telefon som han lånar nu så har jag en ny :) Så man kan ju alltidi hoppas.

Ronny & Ragge ..

Jag har kommit på ett nytt "manus" för att göra ett Ronny & Ragge avsnitt...
Ronny o Ragge har misslyckats, de har fått ungar, o båda söner o nästan lika sina farföräldrar..
De är Roonny Jr och Ragge Jr.

Jag har ju redan mina huvudroller klara, har ju vänner som är på prick lik Dem. :)
Så nu är de bara att hitta fler som kan tänka sig att spela o en bra video kamera.

Fritis

Följde med Sanna på Fritis på idag.
De var trevliga fritids personal, inte bara Sanna utan de andra som jobbade där alltså :)
Jätte söta barn också, lite kul när Sannas unge hade Pappa längtan o ville att alla som kom var han. Han ville ha  choklad. O Sanna se, "nämne, Choklad.. de är väll inte gott" Själv klart förstod jag att hon skämtade :)

Dåliga lr Jobbiga Lärare

Jag har funderat lite på hur man säger om lärare,
Man säger ju om man inte gillar läaren att de är dåliga.
Oftast beror de ju på hur lärarna i sig själva arbetar o de betyder sig, jag minns att när jag gick i 5:an tycke alla att vi hade en dålig lärare, men i själv varket är hon bra men Jobbig.
Enda hon kunde göra är att skrika på oss tjata på oss, men hon kunde ju i alla fall lära ut de vi behövde lära oss.

När jag kom upp på Gymnasiet då förstod jag skilnaden på dåliga o jobbiga lärare, för vi hade 2 lärare som var dåliga, en matte lärare som är Polsk så man inte hörde vad hon sa kanppt, fasten hon bott i Sverige i drygt 18 år. Och sedan våran Svenska lärare som är Skåning som man kanppt hörde vad hon sa. hon bröt på skånska som gjorde att vi ofta ftrågade "Va sa du?"

Nä, nu har fattat skilnaden på bra, dåliga och jobiga lärare. :)
Så jag klagar inte längre på om de är dåliga längre, jag säger Jobbiga istället nu ja.. ^^

Frukost är nu fixad :D

Har man inge gott o man vet inte vad man vill ha, så blir de som de blir, jag gick o handlade min frukost, så nu ska jag ta o äta lite :)
Jag vet att klockan är kvar i tolv o de är lunch tid, men ändå..
Jag gick ju faktiskt upp kl 10:30 idag, men inte förrens nu ahr jag fått en aptit o känner att jag är hungrig.

Frukost ...

sitter ofunderar på vad jag ska äta tillfrukost, skulle nog ha köpt lite flingor i går när man var å handlade. Har ingen lust att göra någon frukost, funderar på att göra saken jobbigare o gå o handla färdig macka på antingen någon av affärerna lr på konditoriet.
Österby Hembageri - är en av de mest kända konditorierna i norra Roslagenför att de har så god fika och bröd. har ni vägarna för bi Österbybruk sväng in en stund o ta er en fika. Helt klart värt pengarna.


Bloggar jag läser..

Jag tycker helt klart att ni ska kika in de bloggar jag själv läser :)
Jag skulle bli mer aktiv bloggare om jag såg att jag hade fler än 5 läsare var dag, o ännu mer aktiv om de var upp mot 10 lr 20 :)

http://essesset.blogg.se/

Bloggen får ett utseende...

Igår hjälpte Sanna mig att fixa ett blogg utseende.
De blev ju faktiskt rätt så bra, men ska väl försöka komma på o leka fram ett nytt kanske någon till gång :)
Skicka gärna en kommentar vad ni tycker om de nya utseendet :) lr kritik, för de gör ju att bloggen kan för bättras :)

En dag med Sanna

Johan har avrit ut på jobb nästan hela dagen, men han har tydligen varit ute o lekt också.
Själv har man letat kabel i lägenheten till min kamera laddare, men icke sa nicke, då sprang jag över till Sanna o frågade om hon hade en sladd, men nä, inte där heller.
Istället så bestämde vi för att ta en promenad, o de tog ca 1 timme, :) Hade riktigt trevligt under promenaden.
Sitter nu o kikar på film på datorn o har lite paouser för att Sanna har tvät stugan också.
Tittar på den tredje filmen av Pirates Of The Caribean, har sett de andra två så de är trevligt, o de är skönt att ha dessa paouser för den är nästan 3 timmar lång filmen :)

Ny Kär ...

Jag har blivit ny kär...
Inte i Johan inte...

Nä den här gången är det faktiskt ett instrumet, helt klart :)
Man älskar inte ett instrument, det vet jag, men den här är omöjlig att inte älska.
Det är en STÅBAS.

Titta på bilderna så förstår ni mig :)


Bonka Bäver

fan va kul de e, å höra va man kallar de
Som alla gör, från Helsingör,
hela vägen upp till Gällivare, när lusten knackar på,
kärt barn har många namn, har jag fått förstå


Visst kan de va, bra att veta,
va själva akten, nu kan heta
När sista dansen går på sin sista refräng
att då kunna få den som leder rakt i säng.



De är ett utrad av 250 kilo kärleks låt.
Fatta att det faktiskt finns en hel del namn för at ha sex :P

Skulle vara kul om ni berätta vad vad ni säger
om just de gemensama man har mellan människor :)

Års möte & Festen

Hade riktigt roligt på Årsmötet :)
Vi fick åtta nya medlemmar till klubben :D

Herregud vad god maten var :D
fast jag åt ju bara vildgrytan men ändå, den var riktigt god :D åt minst två portioner.

Lärde känna basisten i bandet också lite :)
Nu vill han ha bilderna jag fotat underkvällen också :)

Vet ni hur gamla bandmedlemmarna var?
Shises vad de inte märktes på åldern när man såg dem :)

Dessutom var de någon från klubben som bad mig fixa in bilder till hemsidan också.

Möte på klubben

Idag är de möte med klubben, o sedan blir de festa av.
Av problem att bestäma mig hur jag ska göra med håret så värkar inte de blir något med håret.
Tydligen, har kikat på lite sök motorer att få idér men va svårt det är att bestäma sig.
Tror jag ska fortsätta att leta, för hoppningsvis så hittar jag något att göra med håret. (Vill göra något)



Kan ju inte fixa den här luggen längre, ^
min lugg har blivit förlång :(


Vill göra så här med håret helt klart >
o gärna sminka mig så också.. :P
Gillar bilden, grymt.

En dag med djur <3

Lilla P & Sanna

Idag var jag o sanna hem till henne, (Ute i Andersbo) tog en liten dag för att fota deras djur.
Här över ser ni min favorit, Lilla P o Sanna pussas :) Underbar kvalité på bilden :)
Det blir nog några fler gånger vi kommer ta en liten dag för att fota deras djur,
ska får vara med när de släpper ut hästarna på grön bete :)
Blir en del kul häst bilder när de får komma ut den lite större hagen :)

HickoEn Äkta BondKattHermelin Kanin2 Marsvins

RSS 2.0